FOTO

Onze WalksWandelen met je hond(en) is een dagelijks terugkerend ritueel en zó belangrijk. Tijdens onze wandelingen gaan we jullie helpen om deze NOG leuker en effectiever te maken. Is het voor jouw hond belangrijk regelmatig in ander gezelschap te lopen, wil je graag leren hoe je het beste om kan gaan met bepaalde (ongewenste) situaties of vind je het leuk om aan jullie band te werken? Dan ben je bij SIDE by SIDE aan het juiste adres!


Onderstaand vind je de verschillende Walks die er georganiseerd worden. Deze Walks zullen ongeveer drie kwartier duren en kosten € 10,00 per keer. Plan je gelijk drie keer in, dan betaal je € 25,00*. Met twee honden tegelijk lopen? Of een gezinslid mee, geef dit dan aan in het aanmeldformulier.


Hou de agenda goed in de gaten en schrijf je op tijd in!* Inplannen binnen 2 maanden
FOTO

Fun Walks


Tijdens onze Fun Walks staan Nuttig, Samen, Kennis en veel Plezier altijd met stip op nummer 1. In kleine groepjes gaan we naar verschillende locaties, leren we gehoorzaamheid met leuke tips en tricks en laten we jullie zien hoe je daarbij gebruik kan maken van de omgeving. Op iedere locatie leren jullie andere dingen. Geen wandeling is hetzelfde. De oefeningen zijn aangepast aan jullie eigen niveau, dus geschikt voor iedere combinatie. De meeste wandelingen zijn ook zeer geschikt voor honden die wat moeilijker in de omgang zijn met andere honden. Informeer naar de mogelijkheden.

FOTO

Private Walks


Kom je er zelf niet uit? Begrijp je niet waarom jouw trouwe vriend iets doet? Tijdens de Private Walks gaan we aan de slag met jullie specifieke vraag en/of probleem. Zo kunnen jullie snel weer van elkaar genieten en staan problemen jullie niet meer in de weg. De kosten van deze privé lessen bedragen €35,00 per uur. Interesse? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

FOTO

Puppy Love


Zit, Af, Blijven, Spelen, Los, Braaf en Foei?! Wij gaan jullie dit en nog veel meer leren. We gaan wandelingen maken waarin we de gehoorzaamheid spelenderwijs gaan oefenen. Samen een band opbouwen en elkaar leren kennen. Ook zoeken we regelmatig diverse onderdelen van de socialisatie op, zoals vee, drukte en het Openbaar Vervoer. Jouw pup kan zelfverzekerd de “wijde” wereld in als hij alles herkent en hier een positieve ervaring mee heeft opgedaan. Dit alles kan je natuurlijk niet tijdens één walk bereiken, we raden jullie dan ook aan meerdere Puppy Love Walks in te plannen.

FOTO

Special Walks


Regelmatig plannen wij Specials voor specifieke problemen, zoals het trekken aan de lijn of het leren hier komen bij de baas. Halloween, Pasen of Sinterklaas? Hier horen natuurlijk leuke, gezellige en leerzame wandelingen bij. Wij zijn van de partij! Jullie ook? Valt er ineens een berg sneeuw of schijnt er een heerlijk zonnetje? Dan gaan we met de camera op pad om jullie viervoeters mooi op de foto te zetten. Voor deze Special Walks gelden afwijkende tijden en tarieven. In de agenda en op Facebook zal dit uiteraard duidelijk worden vermeld.

Get social with us! FOTO

Copyright 2016 Side by Side dogs / Algemene Voorwaarden