FOTO

SteppenSide by Side organiseert terugkerende workshops waarin je kunt uitproberen hoe leuk steppen met je hond is. We leren je op een veilige en verantwoorde manier samen te steppen. Niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor jullie allebei!


Naast de workshop biedt Side by Side ook de mogelijkheid om wekelijks, in groepsverband, samen te steppen.


Hier heb je geen eigen step voor nodig, daar zorgen wij voor.

FOTO

Workshop


In de step workshop gaan we circa 2 uur samen aan de slag. Eerst gaan we ervoor zorgen dat jij alle technieken beheerst en jij je zeker voelt op de step.


Daarna gaan we het steppen introduceren aan jouw hond.


Uiteindelijk kunnen jullie samen zelfverzekerd op pad. De kosten voor deze workshop bedragen € 35,00. Interesse? Kijk in de agenda voor de data en geef je op!

FOTO

Touren


Heb je de step workshop gedaan en kunnen jullie geen genoeg krijgen van het steppen? Of wil je eerst nog even aankijken of het steppen wat voor jullie is, voordat je zelf een dure aankoop van een step gaat doen?


Wekelijks gaan wij, in groepsverband, in diverse gebieden touren (regio Nissewaard). Zin om mee te gaan? Kijk in de agenda wanneer we gaan en geef je op! De kosten voor een tour van circa een half uur zijn € 7,50. Plan je gelijk drie keer in, dan betaal je € 17,50.

Get social with us! FOTO

Copyright 2018 Side by Side dogs / Algemene Voorwaarden